2651 topics
Announcements
Best of LMMS Vol. 6 Results
Topics
No unread posts Record buttons doesn't work
Last post by lowbudget « Mon Nov 01, 2010 6:11 pm
Replies: 1
How could i use ASIO?
midi songs not playing properly
Last post by saumiguel « Thu Oct 28, 2010 3:11 pm
Replies: 2
mmpz compression method
Last post by musikbear « Sat Oct 23, 2010 1:36 pm
Replies: 1
multiple sound distortion
Last post by musikbear « Thu Oct 07, 2010 8:18 am
Replies: 3
What's This Help Not Working
Last post by musikbear « Sun Oct 03, 2010 9:33 am
Replies: 4
midi pitch bend
Last post by sourcezuka « Tue Sep 28, 2010 7:05 am
Replies: 1
midi input multiple instruments
antares autotune shuts down lmms
Last post by saile « Sun Sep 26, 2010 6:29 pm
Replies: 3
Automation Display Is Screwed Up
Last post by jdacapo « Mon Sep 20, 2010 10:18 pm
Replies: 2
downloaded win64.exe not working
Last post by guy07 « Sun Sep 19, 2010 8:16 am
Replies: 1
LMMS 4.8 suddenly stopped loading vst plugins
Last post by jdacapo « Thu Sep 16, 2010 8:01 pm
Replies: 2
win 0.4.8 resonance artifact -please test
Last post by musikbear « Fri Sep 10, 2010 3:46 pm
Replies: 2
How to loop a sample or drum beat
Last post by jdoe75 « Wed Sep 08, 2010 2:46 pm
Replies: 4
Pitch & Tempo in AudioFile Processor
Last post by musikbear « Sat Sep 04, 2010 8:32 am
Replies: 1
Weird noise in vst drum tracks
Last post by jdacapo « Sun Aug 29, 2010 10:11 am
Replies: 2
Export Trouble with LMMS
Last post by musikbear « Fri Aug 20, 2010 8:45 am
Replies: 1
Trouble with presets in lmms 0.4.7
Last post by petetech « Wed Aug 18, 2010 10:21 am
Replies: 2
No unread posts Moving my sample library to a new directory !! !! !!
Last post by mikobuntu « Sat Jul 24, 2010 1:58 pm
Replies: 3
On Windows XP, exported WAV has 0 bytes
Last post by musikbear « Sun Jul 18, 2010 9:12 am
Replies: 4
No unread posts 1st ctrl point on Song-global automation
Last post by musikbear « Sat Jul 03, 2010 10:33 pm
Replies: 5
Synth1 on LMMS, opening erorr.
Last post by dalgo « Thu Jun 24, 2010 8:28 pm
Replies: 2
library "connection" (connection.so)
Last post by lowbudget « Sun Jun 20, 2010 6:01 pm
Replies: 1
Windows - program settings
Last post by fotoncat « Thu Jun 17, 2010 3:26 am
Replies: 4
<Solved> Cant use oggForbis files exported from audacity
Last post by bcman « Fri Jun 11, 2010 9:55 pm
Replies: 3
2651 topics

Forum permissions

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum