Would someone that has dl the new release 0.4.8 try this: Add a default kicker plugin On the FX-tab add LADSPA vintage-delay Open the effect-controls Add 'Amount' 0.64 Play default C5 on the Preset piano A severe artifact occur Can this be confirmed? This I believe is the origin for the artifacts in...
Yes, i could not lock in wednesday, but its ok today :)
BR.
Thank you bcman! That concludes its a real bug.
BUT!
0.4.8 has just been announced! :D

Please repport back if this problem also exists in 0.4.8!

A lot of 0.4.7 bugs has been adressed in this new release.

BR
What is the windows browser? Windows explorer -eg opening the file by double-clicking a project in windows (asociated file opening) I've been using a desktop shortcut that I stole from the start menu to open LMMS I have that on my desktop also do you think moving LMMS's shortcut could mess it up No...
what vst-plugin did you use? Is it on the 'safe-vst-plugin-list' http://lmms.sourceforge.net/wiki/index.php/Tested_VSTs One thing that is a known isue is that is the same percussion sound is played dually there is a distorsion, but that is simply because of clipping. 2 or more simultanious identical...
I think i may have the 'solution' or at least an explanation for your problem. Does you be any chance use the windows browser to open your project? Apearently there is a bug in the file associated opening. I can reproduce the bug on projects that are opend by double-click in windows-explorer. If i h...
Does anyone know what I'm missing? I imagine it's something very simple =/ afraid not simple.. Did you run 0.4.6 earlier? Have you downloaded the release candidate or the dev? Try the version here: http://sourceforge.net/projects/lmms/files/ This is a pretty important isue. I dont have win7 nor do ...
New tutorials:
* ENV/LFO usage

* Usage of super-short wavefiles as instruments
this puzzle me, im not sure i can help you, but if you can upload the soundfont to i file upload site, or provide a link to where you downloaded it from, then i will take a look at your problem, but my wild gues is that the soundfont somehow is flawed.. .. Have you tried a different soundfont? Is th...
unfourtunately 0.4.7 has a couple of bugs. For now i would recomend using 0.4.6.
BR